Újabb, zöldebb, élhetőbb, érdi

2019.03.25

A nagyságrendileg több és még színvonalasabb oktatási intézmények nem csak a boldog, kiegyensúlyozott gyermekkort támogatják, nem csupán új munkahelyeket termetnek, a város értékét is növelik.

Mind tudjuk, milyen szeretni egy iskolát, az osztálytársakat, a tanárokat, vagy épp a szüneteket. Mennyi boldog emlék kötődik az iskolai évekhez! Ahol a gyerekek jól érzik magukat, tele energiával, fülig érő mosollyal lépik át az óvoda és az iskola kapuját, ott szívesen töltik az elkövetkező éveiket, nőnek fel, és alapítanak családot, hogy visszaadják a városnak, amit az hosszú éveken át nyújtott. A megbízhatóságot. Ez az oktatás kiszámítható magas színvonala, a munkalehetőség, a mindig szerethető városkép. Az idei évben tervezett beruházások inspiráló versenyhelyzetet teremtenek más településekkel szemben.

Mára sokkal jelentősebb egy város életében, hogy családalapítás szempontjából kedvező legyen. Ezzel párhuzamosan egyre nagyobb szerepe van a város felépítésének, előtérbe kerültek a zöld területek és értékek egyaránt. Érd pedig erre helyezi a hangsúlyt. 

Szeretnénk, ha nálunk kortól függetlenül mindenki megtalálná a számításait, legyen kíváncsi lurkó, pályakezdés előtt álló fiatal, boldog családos, vagy zavartalan nagyszülő. Mert kompromisszumokat mindig köthetünk, de törekedhetünk az egyensúlyra is. Érd erre törekszik! A városfejlesztési projektekkel, mint a záportározó körül létesített park, az óvodák, iskolák és a sportélet támogatása mind a helyi lakosok kényelmét szolgálja hosszútávon. 

Általános iskolások Érden