A városligeti játszótér próbaüzeme lezárult

2019.10.02

A Városligetben készülő játszótér próbaüzeme október 2-án lezárult. Ahogy azt korábban is jeleztük, a játszótér kivitelezése a következő hetekben fejeződik be, miután megkapta a színes burkolatát. A mai naptól emiatt, átmenetileg zárva tart a terület!

Köszönjük, hogy az elmúlt néhány nap során ilyen sokan ellátogattak és kipróbálták a játszóteret! A kivitelezők a most szerzett tapasztalatokat és a beérkezett javaslatokat is felhasználják a véglegesítés során. Ilyen észrevétel volt például, hogy a kisgyerekek játszórésze közel van a tóhoz, és oda egy "védőháló" kiépítése szükséges, hogy a legkisebbek és szüleik is nyugodtan használhassák a területet. Ezt is megfogadtuk, és természetesen mindent megteszünk, hogy mindenki biztonsággal használhassa a játszóteret.

A munkálatok befejezését követően a játszóteret újra birtokba vehetik az érdi családok, melynek pontos időpontjáról az oldalon is tájékoztatást fogunk nyújtani!

Kapcsolat: erdimodernvarosok@erd.hu
https://www.facebook.com/erdimodernvarosok
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el