Gazdaság
 

"Június 24-én délelőtt lerakták az AVL Hungary Kft. zöldmezős beruházás keretében épülő K+F központjának alapkövét a Sulák utcában. Mint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta: egy 12,5 milliárdos beruházást ünnepeltek, amelynek nyomán 350 új munkahely jön létre." (ÉrdMost.hu)

Bográcsozás, nyitott kertkapuk, batyus buli és utcabáli vigasság a nyár első napján. Idén először városi szintű rendezvényként valósul meg a Szomszédünnep június 1-én szombaton Érden, közel 30 utca részvételével. Legyen a lakókörnyezetünk egy igazi közösség!

Évről évre látjuk, hogy melyik európai város kapja a "legélhetőbb város" díját. Nyert már Bécs, Hamburg és több közeli település is. Gyönyörű helyek, de miért ne lehetne esélyes Érd? Miért ne teremthetnénk egy igazán jó, élhető várost?

További beruházásokra számíthat Érd lakossága. Az intézmények átépítésének célja, a gazdaság fejlesztése: új munkahelyek teremtése, illetve modern óvodák, iskolák, egészségügyi intézmények felépítése. Közös feladatunk egy fejlettebb város felépítése!

Érdinek lenni ma több. Érdinek lenni egyenlő a kényelmes, kiszámítható életvitellel. A városvezetőség gazdaságfejlesztési programjával bebizonyítja; mindig van járhatóbb út a boldogság megtalálásának érdekében.